Saturday 9 March 2013

I see anybody

Zima nám pomaly končí, jar sa blíži. Tento týždeň som už oprášila aj Convers-ky kedže bolo v celku teplo. Bol to úplne úžastny pocit po tých čižmách a hrubom oblečení, dať si na seba niečo čo vo vás evokuje leto. Kedže nám zima končí, zo všetkých strán na nás kričia SALE. ,,Po ceste,, domov som sa zastavila v dvoch obchodoch. Ako je vám určite jasné, jedným z nich je Humana Second Hand. Mali dopredaj starej kolekcie - všetko za 0,50€ !!!!!!!!!!! za neuveriteľných 50 centov. Tomu som predsa nemohla odolať. Keď sa už zdalo,že si nič nekúpim padla mi do oka jedna obyčajná riflová bunda,ale to čo prišlo potom bol šok! Tá bunda je značky Romwe.. áno áno to Romwe čo som vždy chcela len mi to prišlo poprvé drahé a podruhé u nás ten obchod nieje. Takže mám bundu z Romwe za 50 centov :)

Translate:
Winter is ending and spring is coming. This week i wore convers  because was hot. It was amazing feeling. In every shop screaming SALE so i can´t resist. In my favorite store have everything for 0,50€. It ´s unbelievable. When it looks that i don´t buy nothing, I saw denim jacket. It was Romwe denim jacket. I´m excited.










3 comments:

  1. Skvelé skvelé! :) A v akom meste v Humane ? Niekedy nechápem, ako také skvelé veci môžu dať ľudia do sekáčov!!

    ReplyDelete
  2. V ružomberku. no myslím si, kedže to je americká značka,že to je u nich dosť lacné..čiže načo to mať v šatníku..alebo sa to tam náhodou dostalo :)

    ReplyDelete
  3. ahoj, odkial mas tie skevele silonky ? :)

    ReplyDelete