Wednesday 7 August 2013

Long or Short?

oh my God! Ľudia, neviem čo mám robiť s mojími vlasmi! už ma zas nudia a tak som rozmýšľala, že sa zas ostrihám a prefarbím na blond len na to zas budem potrebovať veľa financií a taktiež to bude náročnejšie na úpravu ako vlasy ktoré mám teraz. Je pravda že moje terajšie vlasy mi vyhovujú (veď skoro nič s nimi nerobím) ale už ma NUDIA! príšerne. a tak som hľadala a hľadala, že čo by som si mohla dať. Tak mi poradťe, že či by to chcelo už dlhé vlasy alebo nejaký extrém.

                                       * to sú klipy*







 A láka ma neuveriteľne TOTO: teda taký účes ako má táto baba, je presne taká ako ja ( myslím povahovo) zdá sa mi že v tomto videu to vravi na konci, že treba byť odvážni a vyskúšať všetko!!! Be Brave


3 comments:

  1. Ahoj chcela by som sa spýtať od kial máš tú kvietkavú čelenku už dlkšie takú zháňam,ale márne... a ano choď to toho,zmena je život :) inak máš veľmi pekný blog :)

    ReplyDelete
  2. Tú čelenku mi urobila kamarátka na 18-ku.. ale je to jednoduché : kúpiš si umelé kvety a nalepíš na daááku starú čelenku a máš :) Ďakujem, že mi sem komentujete riadne riadne ma to teší, že to nerobím márne že aspoň niekto to sleduje :) a možte kľudne aj zdielať :) :)

    ReplyDelete